Vareggmesterskap - husk påmelding

Torsdag 19. september er det terrengløp med utgangspunkt i Badstuen og Fjellveien. Arrangøren stiller krav til forhåndspåmelding.

Torsdagens terrengløp har fått status som Vareggmesterskap. Det betyr at vi ser frem til å ha med både o-løpere og fotballspillere i tillegg til de velkjente traverne. Her er det mulig for å snuse på en tittel som lokalt henger svært høyt. Som alle andre Varegg-arrangement setter vi ingen begrensninger på hvem som er velkommen. Arrangøren er imidlertid klar på at påmelding på forhånd, innen klokken 15.00 løpsdagen, forventes. Det er en stor lette for administrasjon og resultatservice. Det er fri start, ingen betaling, og derfor liten grunn til å avvente registreringen: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGlsQjhQdlV0LS1xeGRiWlkweG9RQ2c6MA#gid=0

Vi tilbyr en løype på rundt fire kilometer med passelige kneiker og noen krappe svinger. Kupering og kurver hører til kriteriene for et terrengløp. Et åpningsløp i Høstmesterskapet uken før Stoltzen greier seg fint uten gjørme og glatte partier.  De som ønsker halvering av distansen, får selvsagt den muligheten. Rekruttene får en lur 800 meter som forsvarer å holde litt igjen til avslutningen. (se Vareggmesterskapet 2010 - arrangert i samme løype, men 1200 meter lenger pga at sløyfe i sør ble løpt 3 ganger mot 2 denne gangen).

Detaljerte løypebeskrivelser (se Garmin på kart og profil). Denne beskrivelsen inneholder en ekstra runde mellom Breistølen og "hesten trenger hvile". Løypelengden er derfor ca 1200 meter lenger enn hovedtilbudet torsdag 19. september.

Start i Fjellveien ovenfor Badstuen klokken 18.30. Utlevering av startnummer i Badstuen fra klokken 17.40.

Høstmesterskapet

I fjor ble Elisabeth Vik historiens aller første Høstmester. Det ble også Lars Olaf Haaheim og Ørjan Nilsen, på poengdeling etter en nervepirrende avslutning. Det å bli Høstmester regnes for å være mye hardere enn å bli både verdensmester og olympisk mester - det er stor, lokal idrett!

Tittelforsvarerne er i kanonform før årets mesterskap, men flere sylskarpe utfordrere har meldt seg, og sikrer god spenning og høy innsats utover høsten.

For mer info og gratis påmelding (frist 19. sept), se: https://www.facebook.com/events/447003898748988/

2013-09-13 13:15:52