Trygve med maraton-triumf i Berlin

Mange paralleller med Stolzen i Berlin. Berlinerne fikk se et storslått jubileumsløp, løyperekorder og markant Varegginnstats.

Trygve Andresen svingte seg ekstra opp de siste to tøffe kilometrene og stormet over mål til flotte 2.41.18. Han hadde dagen før levert inn et tips på slutt-tid 2.41.28. Smått utrolig. I tillegg brukte han deler av lørdagen til å følge dramatikken i Stoltzen. Det hjalp på kampgløden å se Stian og Thorbjørn levere løp i superklassen.

Hogne Sataøen måtte justere ambisjonene i forhold til en trøblete grunntreningsperiode. Iføle Hognes pressetalsmann Geir Lindberg løp dr. Sataøen etter et 3.30-skjema. Slutt-tid på 3.25.41 tyder på at han også her har hatt kontroll på temaet.

Trygve valgte et litt løssluppent løpsopplegg. Han løp offensivt og på følelsen. Problemene som alltid kommer mellom 30 og 40 kilometer var aldri værre enn at han holdt koken. Forholdene var gode, 8-10 grader, litt bris men sol.  Gode forhold understrekes av dagens verdensrekorder for menn og i masterklassen.

Gratulerer gutter!!

2013-09-29 13:06:24