Terrengmesterskap i Levanger

Lørdag har Varegg løpere i UM og NM terrengløp. Il Frol er foregangs innen orientering, men vi antar at arrangøren lar kartene utebli ved denne anledningen.
.
Troppen forlater Bergen fredag ettermiddag. Trener Haldan-Emil har med seg Christina Ellefsen Hopland som er tilbake i solid form. Mange husker terrenginnsatsen til Christina på jordene  i Strandebarm. Litt fastere løyper i Levanger gjør at vi betrakter Christina som esset fra Edvardsensgate. Vi krysser fingrene for at et halsonde slipper taket til løpsdagen. Jonas Gjesdal har vist løpsstyrke og stabil form etter en treg start på sesongen. Unggutten virker sulten på å gjøre en god sesongavslutning. Odd-Anders Grimsbø har to knall-løp bak seg på under en uke. 10 kilometer i terreng er imidlertid en svært voksen oppgave. Bare han finner åpningsrytmen, har vi stor tro på at den sterke sunnfjordingen kan bli mesterskapets overraselse. For å gjøre troppen enda tryggere er den supplert med Marius Vedvik fra Gular. Han fikk en plass i premie for formidabel innsats i onsdagens Vareggmesterskap.

.

Vi ønsker alle lykke til!

Informasjon om UM/NM i Levanger, der de bl a har livesending fra løpene, finner du her:  http://www.levanger.kommune.no/Hva-skjer/NMUM-Terrenglop-Rostad/.

alt

2013-10-08 15:06:25