Terrengløp - torsdag 19. september

Torsdag 19. september går åpningsløpet i Høstmesterskapet. Løypen legges midt i Vareggland.

På oppfordring lanserer vi et lokalt terrengløp i september. Pumaen har fått ny pacemaker, og arrangørstaben har hentet frem det nødvendige trøkket. Løpsledelsen har vurdert flere alternative arenaer. Forsvarsbyggs lokale representant sporet vi opp på Rhodos. Etter en kort og hyggelig prat ble vi enige om å spare indrefileten til en senere anledning. Skansemyren er forbeholdt våren. Dermed var det duket for å hente frem en gammel klassiker i Fjellveien og rundt Christinegård (se Vareggmesterskapet 2010). 

Vi tilbyr en løype på rundt fire kilometer med passelige kneiker og noen krappe svinger. Kupering og kurver hører til kriteriene for et terrengløp. Et åpningsløp i Høstmesterskapet uken før Stoltzen greier seg fint uten gjørme og glatte partier.  De som ønsker halvering av distansen, får selvsagt den muligheten. Rekruttene får en lur 800 meter som forsvarer å holde litt igjen til avslutningen.

Detaljerte løypebeskrivelser (se Garmin på kart og profil). Denne beskrivelsen inneholder en ekstra runde mellom Breistølen og "hesten trenger hvile". Løypelengden er derfor ca 1200 meter lenger enn hovedtilbudet torsdag 19. september.

Start i Fjellveien ovenfor Badstuen klokken 18.30. Utlevering av startnummer i Badstuen fra klokken 17.40.

Det er fri start, ingen betaling og alle gladløpere er velkommen. Eneste forutsetning er at du har registrert deg på forhånd:  

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGlsQjhQdlV0LS1xeGRiWlkweG9RQ2c6MA#gid=0

I fjor ble Elisabeth Vik historiens aller første Høstmester. Det ble også Lars Olaf Haaheim og Ørjan Nilsen, på poengdeling etter en nervepirrende avslutning. Det å bli Høstmester regnes for å være mye hardere enn å bli både verdensmester og olympisk mester - det er stor, lokal idrett!

Tittelforsvarerne er i kanonform før årets mesterskap, men flere sylskarpe utfordrere har meldt seg, og sikrer god spenning og høy innsats utover høsten.

For mer info og gratis påmelding (frist 19. sept), se: https://www.facebook.com/events/447003898748988/

2013-09-11 13:22:10