Sølv og bronse i terrengmesterskapet

Christina Ellefsen Hopland og Jonas Gjesdal sikret seg medaljer med sugende avslutninger under lørdagens mesterskap i Levanger.

Christina løp til sølv i mesterskapets første heat. Om det krnuffing eller forsiktighet som gjorde at Christina ble hengende litt etter på første halvdelen av 4 kilometeren vet vi ikke. Mot slutten var hun imidlertid feltets klart sterkeste og det skulle ikke vært mye lenger for at hun skulle ha hentet gullet. Sølv er imidlertid storfint å ha med seg hjem fra mesterskap.

Jonas var våkent med fra start, men så ut til å ha løpt seg litt stiv ut på den andre av to runder. Etter en downperiode så det skikkelig mørkt ut for medalje. En voldsom forsering på de siste 300 meterne fikk unggutten i posisjon. Dermed kunne han hive seg over mål til bronsemedalje med mesterskapets knappeste margin.

Odd-Anders Grimsbø løp 10 kilometer med kløkt. Åpnet kontrollert og avsluttet med kraft. 24. plassen er solid og et meget godt utgangpunkt for en offensiv og forbedringsorientert løper.

Vi gratulerer alle tre med innsatsen. Gratulasjoner går også til de to andre guttene i reisefølget. Marius Vedvik gjorde mye grovarbeid på seniorenes 10 kilometer. Han sto distansen og var sterkest i kampen om sølvmedaljen. Halfdan-Emil Færø Kjempet skulder ved skulder med Eldar Rønning fra start til mål. I spurten var Halfdan det lille hakke vassere enn skistjernen.

alt

Christina på pallen

alt

Pallen i gutter 17 årsklassen

2013-10-05 19:49:38