Snø i finalen i Val di Fassa

Hanne Liland og Bjørn Harald Bongom satte punktum for Val di Fassa Running fredag. Lørdag er det nytt løp på programmet.

Da var alle 5 løpene i Val di Fassa Running 2013 vel gjennomført. For 5. etappe ble starten på torget i Moena utsatt 1 time pga nattens snøfall oppe i høyden. Tusen høydemetre ventet på oss opp til Alp Lucia på 2.200moh. Da vi passerte skiheisene skjønte vi at dagens skovalg, Inov-8 og Adizero XT var perfekt og satt godt på nysnøen siste 3 kilometre mot mål. Bjørn Harald trivdes på vinterføre og kom i mål som nr 23 totalt, og forsvarte dermed 4. plassen i klassen/22. plassen totalt sammenlagt. Hanne avanserte fra 12. til 11. plass i sin harde D40 klasse sammenlagt, der de beste jentene befant seg. Selv om hun i dag ikke fikk utnyttet sin lange bein til å løpe ned igjen.

Fine og tøffe konkurransedager i Dolomittene, der værgudene virkelig brillierte med sin allsidighet.  Godt organisert arrangement. Det meste foregikk på italiensk, så derfor ble google oversetter flittig brukt!

Vi er fremdeles oppegående og spreke, fulle av røde blodlegemer etter 1 uke i høyden. Derfor gleder vi oss til neste løp – i morgen! Har funnet et mosjonsløp som går fra Italia og inn i Østerrike på lørdag! Det er 12 km langt og uten innlagte fjelltopper så her skal det satses!

alt

Flere bilder fra de to siste løpene i Val di Fassa finner du på Facebook.

2013-06-28 19:24:46