Skogsmaraton - glade meldinger

Det regnet i Hordnesskogen før løperne fikk legge ivei. Derfra og inn synes det meste å ha vært i tråd med regien til en gledens dag. 

Patricia Flataker gjennomførte sin første maraton i langt fra lettløpte Hordnesskogen. Nå sitter hun og venter spent på resultatlistene. Tiden ble ca 5 timer og 10 minutter. Den drevne arrangøren har tatt seg tid til å vurdere arrangementet og melder om: "et godt arrangement, hyggelig arrangører og et enormt bra tilbud på alle drikkestasjonene (saft, sportsdrikk, vann, cola, sjokolade og banan)."

Andre involverte har også vært observante: I skogen i dag vart elles Thea og Ellen Lovise 3 og 4 på1-rundaren. Meget sterkt levert av de to jentene fra Vareggs ungdomsgruppe. Den langt mer erfarne Alemayehu Sitotaw var den raskeste av de som løp 2 runder. Prinsen virket sterk og i god form. Matthew Lynas syntes opplagt og klar til de siste rundene der han lå og cruisa i teten for dei som skulle løpe lengst. Stigen Atle Eide så også ut til å klare seg fint, i rygg på Ultra-Taranger etter 2 av 3 runder. Nancy Sommer skal også ha vært i godt driv, mens Magne Aunebakk ikke hadde dagen og derfor valgte å stå av.

Full oversikt med bilder og harde fakta finner du hos Kondis.no: http://www.kondis.no/seier-og-pers-i-bergen-skogsmaraton.5278978-127694.html

alt

Tøffe jenter klar for utfordringene i Hordnesskogen - Thea og Ellen Lovise

Spent stemning i lett regn før start

Den observante veteranen - foto: Oddny R

Maratondebutanten sammen med Joakim Pedersen fra KIWI

2013-08-18 09:13:55