Skigruppen ønsker alle et godt nyttår!

Skigruppen glir inn i det nye året med glød i blikket. 2012 sesongen var positiv, og skigjengen ser frem til nye utfordringer.

Oppmannen for skigruppen har oppsummert 2012 sesongen:

Vareggs skigruppe har blitt større i 2012,  noe som også har vist igjen i flere deltagere både i ordinære renn og turrenn. De fleste er i kategorien ivrige veteraner og seniorer med løping som hovedaktivitet, og de yngre kombinerer også med orientering. Av de yngre har Magnus Vonen (13-årskl)vært mest aktiv, og har også deltatt på nasjonalt nivå med bra resultat. I Ungdommens holmenkollrenn i hovedstaden gikk Magnus inn til premieplass og som nest beste hordalending i klassiskdelen.  

Av de unge har også Sjur Mjør, Markus Kjærner-Semb og Styrk Bleie Almeland vist friske takter i skiløypene. I KM vant Kåre Hansen KM-gull i klassen 45-49, mens Stian Hovind-Angermund ble nr 2 blant seniorene. Mange av  vareggløperne var flittige deltakere i  lokale turrenn som Ørnarrennet, Herresåsen rundt, Grindåsen rundt og og hevder seg brukbart i sine aldersklasser. Også i de store turrennene har Varegg vært godt representert, der innsatsen til Brynjulf Vonen og Stig Atle Eide som førstegangsdeltakere i henholdsvis Birkebeinerrennet og Grenaderen kan framheves.

Nytt av året har vært felles rulleskitrening en gang i uken i høstmånedene, og  til tross for noe ujevnt frammøte holdt det gående ut november. I desember var det som i fjor treningssamling på Geilo; denne gangen med Vestlia som base og med god økning fra 2011 - i alt 15 deltakere i ulike alderkategorier tok turen. Samlingen lovde godt for deltakelsen til vinteren, med mange ivirige yngre som var med. Oppsummert var resultatene på det jevne,  men det at flere har blitt med  og at treningsinnsatsen har økt, gir et godt grunnlag for god innsats i kommende sesong. 

alt

2013-01-01 20:42:18