På farten i FanaMilen

FanaMilen er for mange et høydepunkt når det går mot høst. Solen har også tradisjon for å troppe opp.

FanaMilen har ikke fått plass i årets Høstmesterskap, men likefullt var det mange kjente fjes fra torsdagens terrengløp som dukket opp på Fana Stadion søndag formiddag. 

Gro Svendal løp med sedvanlig figthing spirit. på 10 kilometer. Hun viste ryggen til samtlige konkurrenter på kvinnesiden. Stig Atle Eide var sterkeste herre i blått og gult på 10 kilometer. Han måtte i likhet med de aller ivrigste melde pass overfor triatleten Blummenfelt. Bak Stigen kjempet Ørjan Nilsen og Dag Haugland. Hanne Liland leverte igjen en solid prestasjon. Patricia Flataker imponerte med start nummer to denne helgen. Ekstra sterkt å ta seg fra løp i hovedstaden lørdag og til start i Fana søndag.

Jonas Gjesdal var raskeste vareggløper på den korte distansen. Han viser fin fremgang etter en runde med den obligatoriske forkjølelsen etter skolestart. Unggutten kapret fjerdeplassen i det fine selskapet. Øyvind Macody Lund ligger på en femteplass på en resultatliste med lav troverdighet. Det mangler både løpere og innsats med kvalitetssikringen av resultatlistene. Vi regner med å finne Kristin, Eirik, Tone og Helge Johnsen, Bente og Jan Erik Skogseide på listen fra 5 eller 10 kilometeren.

Hanne Liland viste solid stayer på 10 kilometer. 

Patrica Flataker løp også langt selv om hun var på løp i Oslo lørdag.

Dag Haugland kjenner FanaMilens krav til offensiv innstilling

Ørjan Nilsen var litt tung både tirsdag og torsdag, men nå legger han opp til at det løsner. 

Jonas Gjesdal kom nok en gang i duell med løpssterke Erlend Sørtveit fra BFG (Foto: Kondis.no)

2013-09-23 08:04:00