Ny etappe til Blåmanen lørdag

Blåmansløpene er Bergens friskeste løpsutfordinger på tampen av 2013 sesongen. Løpslederen byr på kjekke løyper med godt underlag og mye frisk luft.

Den andre etappen følger denne ruten:

Start fra Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus, ved ”Hesten trenger kvile” svinger løperne 180 grader og tar fatt på stigningene opp Tippe Tue. På toppen blir det på ny en krapp sving og løperne runder Fløypilen slik at de får barnehagen på høyre side før de løper videre til Fløysletten mot Brushytten. 

Videre går løypen inn Halfdan Griegsvei og etter et par hundre meter møter du lysløypen, her tar løperene rett fram og inn i lysløypen. Du følger løypen og passerer med Aasebu på høyre side og fortsetter rett frem og over Vareggmyren videre opp og til venstre opp Donald Ducken (Løperne skal holde i sporet til høyre der løypen er brattest).

Følg sporet videre til høyre fra Donald Ducken, løperne følger stien videre rett til Brushytten som du passerer på venstre side før du tar fatt på bakken opp Rundemansveien til Tindevann. Ved vannet tar løperne til høyre mot mål som er rett før trærne (samme sted som på den første etappen).

.

Står navnet ditt på påmeldingslisten er det bare å møte frem i Badstuen (Vareggs klubbhus) på lørdag. Der ordnes alle formaliteter på beste vis for alle parter. Se påmeldingsliste her.

.

Løpere som ikke har meldt seg på, kan få gjort den lille oppgaven via påmeldingsskjemaet.

.

Sist men ikke minst! Det er tid for å melde seg på den fjerde etappen - BANKETTEN!!

.

Trenger du en test av traseen så løper Fjellgeitene gjennom løypen mandag ettermiddag. Fremmøte klokken 18.00 på Mulebanen.


2013-10-28 05:38:06