Nuten Opp - sterke fremganger i skodden

Råsterk innsats av Vareggløperne i Rosendal. Finalen i motbakkecupen ble avsluttet med stil.

De første rapportene fra Nuten Opp forteller om skodde og sure forhold på toppen. Løypen skal tidvis ha vært sørpete som en følge av kraftig regn natten før løpsdagen. Stian Hovind-Angermund perset med over 2minutter og havnet på 2. plass bak Thorbjørn Ludvigsen, men og foran Torstein Tengsereid og Øystein Sylta. Imponerende avslutning av Stian som dermed sikret seg andreplassen i motbakkecupen bak Torstein Tengsareid fra Egersund.

Elisabeth Vik fortsetter også å levere prestasjoner av ypperste merke. I Rosendal havnet hun på premiepallen sammen med "Marit Bjørgen dødaren" (har skalpen til Bjørgen fra WC renn i Holmenkollen), Antonella Confortola. Elisabeth knallet til med 6.plass totalt og 3.plass i seniorklassen.

Henrik Angermund fortsetter å imponere. Han har hatt en sterk stigning i hele cupen.  Lars Olaf Haaheim var igjen på kjendispallen med Kristen Skjeldal på første og Lars Olaf på andreplass. Trygve Andresen perset. Han begrunnet persen med at han traff bedre på åpningsfarten i år, enn i fjor. Fra Fjellgeitmiljøet hevdes det imidlertid at det er treningsturene i terrenget som har gjort godt for trønderen.  

Frode Sørhøy skal ha fått litt mye i oppkjøringen. Beina var ikke så lette og sterke som forventet, men både han og Sondre var observert i godt driv mot toppen.

Det meldes ellers om at en sliten John Andersen skapte god gammel amperhet på fergen da gjengen returnerte fra Rosendal. Han sovnet likegodt i bilen, til stor forargrelse hos de som som lenger bak og ville av fergen raskest mulig.

Mer fakta og kanskje et par innspill til kommer med resultatlisten litt senere.

Flere bilder i reportasje på kondis.no: http://www.kondis.no/vaat-finale-i-motbakkecupen.5275304-127693.html

alt

Elisabeth på den grummeste pallen

Lars Olaf og Kristen Skjeldal

John A Andersen er uslåelig i bratt og krevende terreng

Vakkert når tåken letter

2013-08-11 19:51:05