NM friidrett Veteran 2013

Gloppen FIL, saman med klubbane i Gloppen, inviterer til NM friidrett Veteran 2013 på Byrkjelo.
.
Christian Holter har satt NM veteran som et av sine prioriterte mål denne sesongen. her har han planer om å pynte på perser og ellers nyte omgivelsene i den fine nordfjordbygda Byrkjelo. Christian oppfordrer alle som holder veteranalder, til å slenge seg med. Jo flere fra Varegg jo bedre blir stevnet, det mottoet gjelder her også!
Gloppen Friidrettslag, saman med dei andre klubbane i Gloppen, inviterer tilNM friidrett for veteranar 9.?11. august 2013 på Byrkjelo Stadion. Byrkjelo ligg ved E39, midtmellom Førde og Stryn,
og med Sandane Lufthamn 25 km unna.
.
I Gloppen reknar vi oss for rimeleg erfarne arrangørar. På Byrkjelo Stadion har det vorte arrangert NM i alle kategoriar,frå UM til veteran, her har vore internasjonale stemne og stafettmeisterskap. Men vi er ikkje meir erfarne enn at vi vil legge god innsatsi å gjere stemnet til ei god oppleving for alle som kjem til Gloppen.
.
Byrkjelo har ei god bane, den vartrenovertmed nytttoppdekke før Hovud?NM i 2011.Banerekordane er mellom dei beste i landet.
.
Påmelding skal gjerast via Min Idrett eller Sportsadmin . Påmeldingsperiode: 15/6-30/7.  Etter reglane er det inga etterpåmelding. 
.
Oversikt over påmeldte til ulike øvelser finner du her.
.
Vanleg NM?program,sjå øvingsutval på Friidrett.no sine veteransider. Leggmerke til regelendringane som ein også finn under Veteransidene på www.friidrett.no . For informasjon om arrangementet og overnattingsmogelegheiter: sjå www.fjellhugvereide.no , der det ligg NM?sider.
.
Facebook: NM friidrett Veteran 2013 
.
LeiariHovudkommiteen er: Dagfinn Nyhammer. E?post er dagfinn.nyhammer@ssf.no eller mobil 41227968.
Andre kontaktpersonar er Jørund Årdal jorund.ardal@sfj.no (mobil 41631280), eller stemneleiar Knut Lunde (mobil 41564195).
.
Velkomne tilGloppen, og Byrkjelo stadion!
Gloppen FIL – Sandane TIL – Breimsbygda il – Il Brodd –Hyen il – Fjellhug/Vereide il
.
alt

2013-07-17 06:52:02