NM for veteraner - et inspirerende mål

Christian Holter har en klar oppfordring til alle som har treningslyst og som holder veteranalder. 
.
Jeg, Christian Holter vil med dette oppfordre dere til å vurdere deltakelse i årets NM i friidrett for veteraner i Byrkjelo helgen 9. - 11. august. Jeg skal være med selv, og kommer til å ha dette som et av årets store mål. Det hadde vært helt glimrende om vi kunne stille med en god gjeng til dette mesterskapet. Det har mange fordeler å være med på denne type arrangementer: 

Jeg synes jo dessuten det hadde vært gøy om Varegg kunne være enda mer synlige på friidrettsarenaene med alle våre gode veteranløpere :-) Jeg gleder meg veldig til å delta selv, og sender nederst her noen linker til informasjon og overnattingsmuligheter (sistnevnte kan det være lurt å fikse ganske tidlig..)
.

Dersom du har lyst til å være med, kan du sende en mail til infovaregg@gmail.com, så ordner vi påmelding via klubben (påmeldingsperioden er 15/6-30/7). Har du spørsmål kan du også sende en mail, eller ev ringe meg på 90839153. Jeg kommer til å kjøre bil fra Bergen på fredagen og tilbake igjen søndag kveld. Sannsynligvis overnatter jeg på en campinghytte.

Her er link til arrangørens hjemmeside 

De har også lagt ut noen forslag til overnattingsmuligheter 

Arrangøren har dessuten laget en facebookside hvor de legger ut oppdateringer. Her trykker du "join" og slik ber du om å få bli med i gruppen, de svarer raskt.

Jeg vil selv delta på 5000m, 800m og 1500m på 3 forskjellige dager. Det blir også 10000m (samme dag som 1500m).

Jeg håper flere har lyst til å være med! Ta gjerne kontakt!
Løperhilsen fra Christian Holter
alt

2013-07-16 09:50:26