Mellomdistanse motbakkeløp

Onsdag 2. oktober er det motbakkeløp fra "Hesten trenger hvile" til Skansemyren. Øvelsen er ny. Kan distansen friste?

Varegg ønsker å gi løpere på stigende form en ekstra mulighet før høstmørket blir hemmende. Vi er også opptatt av å gi de som ikke fikk alt ut i Stoltzen en anledning til å revansjere seg raskt. Sportslig kan vi også anbefale å delta i konkurranser med kortere varighet. Det er hardt, men absolutt forfriskende. Hovedgrunnen til å arrangere er imidlertid å samle gladløpere til et artig nappetak. Målgang på Skansemyren midt i "Skansemyren Grand Prix" gir også et møte med Vareggs aller yngste løpere. Det er en flott gjeng med friskuser, og de liker bollen til Bård'en!

Det blir tidenes første Vareggmesterskap i mellomdistanse-motbakkeløp. Marius Vedvik var førstemann på påmeldingslisten. Sunnfjordingen er kjent som en løper fri for frykt. Blant landets beste langdistanseløpere og med bopel i Absalon Beyersgate, er Marius et lokalt fyrtårn for seriøs satsing. Har du lyst å løpe motbakke med Marius? Meld deg på her: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFowV1RMVUVEOUFNVlJPRWhHV0FRUnc6MA#gid=0

Motbakkeløpet arrangeres onsdag 2. oktober. Utdeling startnummer og brikker på Skansemyren fra klokken 17.45 løpsdagen.

Intervallstart fra "Hesten trenger hvile". Første løper starter 18.30.00. Løypen følger Sagbakken, Skansemyrsveien og har målgang på Skansemyren Idrettsplass.

Det blir ikke stor ståhei med pokaler og flott premieutdeling. Pumaen vil imidlertid at det deles ut premier til dagens 3 motbakkeglødere. Han hevder å kunne ta de nødvendige vurderingene på øyemål. Vi er spent!

Liste over påmeldte:  https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AjY7JktfueLWdFowV1RMVUVEOUFNVlJPRWhHV0FRUnc&single=true&gid=1&output=html

alt

Marius og Trygve - to artige idrettsmenn

2013-09-24 07:38:45