Med bart til Berlin

De fleste retter nå oppmerksomheten mot Stoltzen. Et par sterke løpere har imidlertid skrevet seg på startlisten til Berlin Marathon.

Søndag er det maratonfest i Berlin. Bart gir fart har løpere hevedet ved tidligere anledninger. I tillegg reklamerer arrangøren for Berlin Marathon med verdens raskeste løype. Trønderen Trygve Andresen er erfaren nok til å vite at forberedelser er den aller viktigste faktoren for suksess. Analyser av de bevegelsene trønderen har foretatt seg etter ferien, registrert på Strava, tyder på at formen er fundamentert. Vi krysser fingrene for Trygve!

Hogne Sataøen har også blinket ut begivenheten i Berlin som et mål denne høsten. Vi har ikke førstehånds informasjon på om Hogne er på hugget. Ryktene på Skansemyren tirsdag kveld pekte i retning av at kraftløperen ikke hadde funnet samme flyten i treningsarbeidet som klubbkameraten.

Det er en solid kontingent fra Norge på plass i jubileumsløpet (40. gang). Kondis.no foreteller:  http://www.kondis.no/639-norske-feirer-jubileum-i-berlin.5307738-127694.html

Alt om Berlin Marathon finner du her: http://www.bmw-berlin-marathon.com/en/

2013-09-27 04:30:13