Mailekene - tredjeplasser til Trond og Tom

Sommerlig og tett mellom de spennende spurtoppgjørene på første dag av Mailekene søndag. Varegg-løperne hang som ventet godt med.

Haugesund idrettslag måtte til Torvastad for å arrangere årets Maileker. Der fikk arrangøren sommeren i ryggen, og utøverne så ut til å trives i varmen. Magnus Vonen ble kanskje offer for at det var vel varmt i sekretariatet. Unggutten måtte løpe i heat B på 800 meter. Dermed ble han snytt for muligheten til å måle krefter med yngste blad Ingebrigtsen. Magnus surnet ikke. Han løp solo og inn til seier med en hel oppløpsside. 2.19.13 holdt med god margin til fjerdeplass totalt.

Trond Erik Storebø fortsetter å vise form. Storegutten var involvert i mye skubbing på en rolig førsterunde, men  på andrerunden viste han hvor farlig han er med fri bane. En flott spurt ble belønnet med tredjeplass (2.02.75). Jonas Gjesdal var tilbake etter sykdom. Han var tydelig ikke helt komfortabel og havnet to plasser bak Trond (2.04.05).

Tom Skjæråsen gjennomførte også 800 meteren med stil. Han var meget våken og godt plassert i feltet helt frem til spurten. På oppløpssiden gikk det unna, men ikke helt så kraftfullt som Tom hadde ønsket. Tredjeplass i kamp med skarpe rogalendinger må være mer enn godkjent (2.03.67).

Jonas Gjesdal var delaktig da Hordalandslaget løp inn til en flott andreplass, i rygg på hjemmefavoritten Haugesund, på 1000 meter stafett. Jonas løp 200 meter sammen med Joakim Grutle, Marius Bull Hjeltnes og Aleksander Lie.

Resultater fra første dag av Mailekene finner du her.

alt

alt

alt

2013-05-20 06:31:53