Magisk Romjulsløp

Løperne meldte om en flott tur over fjellene. Flere kvitret om tidsmessig fremgang og spredde gladstemning i Fjellveien etter målgang.

Dagen startet med storm og styggevær. Løypen ble merket i regnbyger, og en hardhaus ringte for å sjekke endringer. Da gamle Jansen entret startområdet klokken 11.45, løyet vindet og regnet tok pause. Et magisk sceneskifte satte standarden for starten. Tøffingene tok fart og feide nordover mot de tøffe stigningene.

Kjetil Dyrvik holdt seg unna bekken på Sandviksfjellet og var ikke til å true. Med 49.52 var knappe minuttet foran Helge Vestrheim. Freddy Mossestad viste imponerende stayer og grep tredjeplassen.

Kristine Fjellanger var raskeste jente. Hun viste med 57.12 at vinterformen er solid. Bak den sterke o-løperen hadde Nancy Sommer og Christina Linde et artig nappetak. Nancy trakk det lengste strået med 59.22. Christina ble klokket inn på 59.40.

Sondre Sørhøy var klart raskeste rekrutt.

Resultater finner du her.

Stor takk til Elisabeth Grøtte Kolstad for sikker håndtering av oppgavene i sekretariatet. Prima innsats med å lose løypemeren gjjennom mørke og regn noteres på Truls Nygaard. Svein Jansen var den naturlige primas i start og målområdet. Takk også til Tine Sundal for våken tilstedeværelse i løypen (se reportasje).

Flere bilder finner du på Facebook.

alt

Vinnertrioen Christina, Kristine og Nancy

alt

Freddy imponerte og fikk velfortjent skryt i Fjellveien

2013-12-28 20:41:41