Leken løping i London

Fredag arrangerte Serpentinerne lunsj-løp i Hyde Park. Varegg har lange tradisjoner for deltakelse, men inntil juli 2013 ingen seier.

Stobyen har denne uken vært preget av hetebølge og kongelig underholdning. Treningsløypen gjennom Hyde Park og Kensington Gardens har hatt et usedvanlig stort innslag av mediamennesker. 

Treningssamlingen skulle avsluttes med Last Friday Run. Løpet som er fem kilometer, var i alle år benyttet som oppkjøringsløp til Barns Green Halfmarathon, og har ellers hatt årlig besøk av Vareggløpere siden første forsøket tidlig på 1990-tallet. Sterke løpere har kjempet hardt og kunnet returnere til hotellet med andre og tredjeplasser.

Fredag var det ikke noen plan for å styrke Vareggs ry blant løperne i storbyen, men Jonas Gjesdal kunne ikke dy seg. Han kjente hele veien at han løp lettere enn konkurrentene. Varmen plaget ikke unggutten, pusten var god og beina hadde et trygt trøkk. De lokale løperne meldt pass en etter en. Den siste kilometeren ble unnagjort i ensom majestet. 

Øvrige Vareggløpere startet i pulje to. De gledet seg over lagkameraten og sparte beina til senere konkurranser.

Resultater fra juliutgaven av LFR kommer hos Serpentine Running Club

Jonas fornøyd med løpet og 1. man medaljen

alt

Oppbudet av media i Kensington Gardens var artig

alt

Uvanlig varmt, men som alltid hyggelig i Hyde Park

2013-07-27 09:43:23