Karabinlekene - Ida og Trond imponerte

Fire Vareggløpere viste løping av høy klasse på et vått Fana Stadion lørdag. Ida og Trond-Erik leverte fra øverste hylle.

Vareggjentene Ida og Julie var på tartanen allerede fredag ettermiddag. De gledet både støtteapparat og andre skuelysten med flotte løp på 60 meter. Lørdag var Ida på plass igjen. Denne gangen i et fyldig startfelt på 600 meter for jenter 10 år. Ida imponerte stort med et fornuftig disponert løp og en råsterk andreplass. Tiden ble så god som 2.13.14. Refleksjonene til den unge løperen i etterkant av prestasjonen var også verdt en plass i læreboken. Det er mange gode innfallsvinkler til en inspirerende opplevelse av noe så enkelt som 600 meter løping. Flott Ida - stå på!

Storeguttene stilte også på 600 meter. Først ut var Magnus Vonen. Han kjempet iherdig om tredjeplassen bak norgestoppene Blücher og Haukeland, men fikk det litt på oppløpet. Magnus krysset mållinjen på 1.39.63. Forbedring av bestenoteringe med to-tideler. Deretter var det Tom Skjæråsen og Trond Erik Storebø sin tur. Begge med ukegamle perser på distansen. Trond Erik viste seg både som den slueste og sterkeste. Mesterlig disponert og fantastiske siste 200 meter. Han skrellet 3 sekunder av den ferske bestenoteringen, og satte ny klubbrekord med 1.26.59. Tom sto løpet inn til ny pers, også han under den gamle klubbrekorden med 1.27.07.

Resultater fra fredagens øvelser i Karabinlekene finner du her.

Resultater fra lørdagens øvelser i Karabinlekene finner du her.

Ida sprinter på Fana Stadion

Julie og Ida med medaljer etter 60 meteren

alt

Sugende løping på 600 meter av Tom og Trond Erik

Varegg-gjengen vil også benytte anledningen til å gratulere trener Halfdan og Gular-guttene med seier i Holmenkollstafetten! (Foto: Eirik Førde)

2013-05-11 19:12:03