Høydepunkter i 2013 - første oversikt

2013 tegner til å bli et aktivt Varegg-år. Få oversikt og gi dine innspill!

Vi arbeider med å lage oversikt over fellesaktiviteter i 2013. Oversikten oppdateres etterhvert som vi får informasjon om hva som er aktuelle arrangement, og ideer til hvordan vi kan gjennomføre den felles satsingen.

Gi oss gjerne innspill til hva du kan tenke deg å være med på i 2013: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEE5Tm03Nk5JVXZPZW9ReTVIWG51aGc6MQ

Januar
Onsdag 30. januar starter vinterens hyggeligste motbakkekarusell. Det blir fem anledninger til å løpe fra Fjellveien til Fløyen. Ingen påmeldingsavgift, meld deg på her: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGx3eDBjZW80bTlmbnBiY3BaX2tTZEE6MA

Februar
Fløyenkarusellen onsdag 6. februar.

Treningsleir på Gran Canaria: http://varegg.no/skifriidrett/Adm13/GranCanaria2013.pdf


Mars
Flere løp til Fløyen.

Reading Halfmarathon er en rask halvmaraton som er lett å nå fra London Paddington. Vi jobber med å sondere interessen og finne en reisearrangør: http://www.readinghalfmarathon.com/


April
Helgen 6. og 7. april blir det terrengløp de lux på Skansemyren. Varegg er arrangør. Vi byr på individuelle løp lørdag og sosial “2 manns stafett” søndag.

Lørdag 13. april blir det mosjonsløp i Fjellveien med  seminarog sosialt  i Badstuen etterpå. Mulismilen og besøk av Ingrid Kristiansen. Den gamle verdensrekordholderen kjenner treningsresepter som fungere. Hun vet også en god del om hva som ikke gir fremgang. Trygve holder en trygg hånd om prosjektet.

April avsluttes med massemønstring i Bergen City Marathon den 27. april eller 10 kilometer i hovedstaden.

Trygve Andresen kommer med informasjon om tur til Oslo for de som ønsker å sette en rask 10 km i hovedstaden som et treningsmål.


Mai
Stafetter lokalt og i Oslo., Ask-stafetten 1. mai og Holmenkollstafetten 11. mai. Det hadde vært fantastisk gøy å bidra til mer moro i lokale stafetter. Jo flere lag jo mer moro.

Holmenkollstafetten er et skikkelig løft. En opplevelse som pleier å sitte i, men også en krevende satsing å gjennomføre. 15 løpere på hvert lag langt hjemmefra krever seriøs koordinering og at mange er gem.

18. mai er det “Løvstakken Opp”


Juni
Fløyenløpet lang løype arrangeres torsdag 13. juni.

NM motbakkeløp, “Storehesten Opp”, John Arild og Mats Andersen organiserer fellestur til det mest markante og majestetiske fjellet i Sunnfjord: http://www.storehestenopp.no/

Juli
“Kvasshovden Opp” arrangeres i Ulvik lørdag 13. juli. Fin løype i storslagen natur. Trivelige arrangørerog absolutt en anledning som kan benyttes til fellestur. Finner vi et par glødere kan det bli Vareggferd til Hardanger i juli.

August
“Skåla Opp” stor kontingent vil være på plass ved foten av det mektigefjelletnår slaget skal stå. Booking og påmelding ble unnagjort i 2012.

September
Stockholm Halfmaraton anbefales for alle. Halvmaraton i inspirerende omgivelser, mange blide deltakere, drevne arrangører og midt i Sveriges vakre hovedstad. Hege Ommedal har organiseringen på plass. Her er det bare å hive seg med.

“Stoltzekleiven Opp” er Vareggs store fellesarrangement. Da står hele klubben sammen og lager løpsfest i Fjellsiden. Informasjon om påmelding og hva som skjer kommer i april / mai.


Oktober
“Lake Garda Mountain Race”er høstferiens mest perfekte motbakkeaktivitet. Løpsdagen er 5. oktober og Bjarne Ludvigsen og hans gode hjelpere er i god gang med reiseplanleggingen. Les mer om løpet her: http://melkesyre.no/index.php/reiser/item/118-lake-garda-mountain-race-2013

November
Stian Hovind-Angermund planlegger BlåmansLøp med stor treningseffekt og en sterk sosial ramme. Nytt av året kan bli BlåmansBanketten etter det siste løpet, lørdag16. november.

Desember
Knut Grove og de ivrigste i Skigruppen kaller inn til skisamling på Geilo en helg i desember. Her kan du lese om 2012 utgaven av den populære treningsleiren: http://varegg.no/nb/skifriidrett/35-generelt/1256-vellykka-varegg-skisamling-pa-vestlia

2013-01-28 16:58:18