Halvmaraton og lokale motbakker

Denne helgen har vi hatt løpere raskt gjennom halvmaratonløyper både i Stockholm og på Lindås. Lokalt har det også vært en liten håndfull motbakkeløp.

Vi venter på en liten oppsummering fra gjengen som kjente på den siste sommeren og 21 tøffe kilometer i Stockholms gater. En grundig resultatoppdatering og fortjent skryt til Nancy Sommer kan du lese på Kondis.no. Alle bildene som har strømmet vestover tyder på en minneverdig opplevelse. Bilder fra begivenheten finner du her:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.514507348626873.1073741845.131112843632994&type=1 

alt

Oppdrag i utlandet innbefatter også bankett

Tore Klanderud og Kristin Husby melder om en våt og tøff Lindås halvmaraton idag. Ros til arrangøren for et sjarmerende arrangement. Kristin tok med seg førsteplassen, mens Tore returnerte over Nordhordlandsbroen med en tredjeplass.

Lørdag var Morten Tronstad vår mann i Mjøsdalen. Han løp Åsheimveten Opp uten den helt gode følelsen. Innbytterpuls som følge av minimal oppvarming og ellers tøffe forhold som må forventes på Osterøy. Han kan imidlertid underskrive på at løperne fra Mjøsdalen virker å være i rute til Stoltzen. "Løypetrasseen vert mykje brukt til turgåing og trening, og har i ei årrekke blitt brukt til å teste formen foran Stoltzen Opp, då tidene på desse to traseene er nokså like." Reportasje og resultater:  http://mjosdalen.no/

Samme dag arrangerte Laksevåg Il løp til Lyderhorn for første gang. Været var ikke det beste, men Melkesyre-entusiastene kvier seg ikke. En offensiv gjeng med gladløpere var på plass. En ekstra stjerne i margen for Laila Bertelsen. Lørdag feiret hun 45-årsdagen med løp til Lyderhorn. Søndag var hun en av de friskeste i flokken på langturen. Imponerende!

Kondis-Jørgen byr på resultatlister og en lang serie med bilder:  http://www.kondis.no/thorbjoern-ludvigsen-vant-foersteutgaven-av-lyderhorn-opp.5298199-127693.html

Den lettbeinte jubilanten Laila B

Gladmelding fra Lyderhorn - Øyvind Nyberg er på plass igjen!

Søndag slo Varegg godt fra seg på spinnesida i Sædalsløpet. I det 6 km lange løpet fra Indre Sædal over Nubben ble Hanne Liland nummer 2 totalt i kvinneklassen, og Ellen Lovise Ravneberg Grove nummer 4 totalt og vinner av junior kvinner. Resultater finner du på http://speaker.quicktiming.no/Main?eventUID=3784.

Kristian fikk motbør i Stockholm da han skulle følge opp den fine innsatsen i Knarvik. Åpningen ble denne gangen et par knepp for hard.


2013-09-16 10:56:05