Litt mer om Maratonkarusellen

Geir2 God Vareggrepresentasjon i Fana da årets første maratonkarusell gikk av stabelen. Vi stilte med 11 halvmaratonløpere og en maratondebutant.

Cathrine Wiseth har fått ferten for de lange distansene og ladet opp til maratondebut med sirkeltrening på Krohnengen fredag. I løypen møtte hun og halvmaratonløperne til dels glatt underlag, særlig på delen langs Kalandsvannet (ca halve løypen). Snøen som falt det siste døgnet var forsøkt brøytet bort, men det lille som lå igjen var nok til å skape glatte forhold for asfaltsko. Temperaturen på 2 grader var dog nærmere optimalt. Geir Lindberg koste seg i "varmen", og Trygve Andresen, Tore Klanderud, Helge Johnsen, Hogne Sataøen, Frode Sørhøy, Lars Engeli, Morten Wiseth, Patricia Flataker og Arvid og Bente Morvik med han.

Cathrine åpnet sin debut veldig bra, og kapret andreplassen med tiden 3:41:51. Trygve tok en fin 3.plass på den halve distansen med tiden 1:19:19 (uoffisielt). Øvrige resultater er ventet her: http://www.maratonkarusellen.no/show_news.asp?newsid=252. Bilereportasje er ventet på www.kondis.no.

Bildet nedenfor er tatt ved en annen anledning (Fløyenkarusellen), men Cathrine fortjente et bilde.

Cathrine_Wiseth

2013-01-27 08:25:43