God Påske!

Fløyenkarusellen var stor moro, og mange tar nå fatt på påskeferie. Når ferien er over, kommer godbitene på løpende bånd.

Fløyenkarusellen er vel i havn! Et flott bidrag til lokale gladløpere vinterstid. Pumaen vil spesielt takke Engeli-guttene for imponerende innsats med tilrettelegging, helt fra plan til ryddig klubbhus finalekvelden! Takk og dypt bukk fortjener også gode Bjarne, mesterfotografen med de lette beina!
.
For de som starter den moderne påskeperioden i byen er det vanlig rytme på fellestreningene. Lørdag er det to avganger til intervaller fra Badstuen, klokken 11.00 og 15.00. Søndagens langtur tar utgangspunkt i samme sted klokken 10.00. Tirsdag sørger Christian og Kristian for en sugendede økt i Sagbakken. Fremmøte er klokken 20.00 på Skansemyren.
.
Den 6. april arrangerer vi i Varegg Bergens mesterskap (kretsmesterskap) i terrengløp på Skansemyren. Vi håper at så mange som mulig av dere kan bli med å gjøre dette til en løpsfest. Påmelding

Dagen etter (7. april) er det Terrengstafett på Skansemyren. Dette var en suksess i fjor og vi håper på mye løpsglede i år også.Påmelding
 
Allerede helgen etter (lørdag 13. april) står Bergens eldste nåværende mosjonsløp på plakaten Mulismilen
Der har vi fått med den legendariske Ingrid Kristiansen som skal holde et løpeseminar før løpet. Påmelding
 
Vi håper disse løpene kan friste og inspirere til deltakelse.
Varegg Ski/friidrett ønsker dere alle en aktiv og fin påske
 
Vi løpes / Stå på!

2013-03-23 13:52:25