Førjulsgave fra Færø

Halfdan-Emil Færø går "all in" i Varegg. I 2014 sesongen vil han satse i Vareggdrakt både som utøver og trener.
.
Halfdan har gjort en flott innsats med ungdomsgruppen i 2013-sesongen. Mange sterke fremganger er notert, og Varegg rangeres denne sesongen som Hordalands nest beste mellomdistanseklubb etter Gular, beste klubb for juniorer (målt i antall løpere under 2-blank på 800 meter). Prestasjonene er lagt merke til langt utover vårt hjemmeområde. Vi ser heller ikke bort fra at det kan vanke en kommunal pris på Halfdan når Bergen kommune har evaluert de lokale innsatsene i 2013.
.
De ferskeste merittene til Halfdan er sølvmedaljen på 3000 meter i NM innendørs fra mars 2013, seieren i Holmenkollen med Gular og nedkjempingen av Eldar Rønning i spurten på NM-terrengløp (10.plass).
.
Viktigst av alt er at Halfdan nå sender et sterkt signal om at det er mer å hente for friidretten i Varegg. Han har tro på at et godt samarbeid med o-gruppen kan løfte det lokale treningsmiljøet enda flere hakk. Et ambisiøst treningsmiljø og en god treningsvinter, vil gi grunnlagt for fremganger for enda flere Vareggutøvere.
.
Halfdan og gjengen er også veldig tydelig på at det er plass til flere i treningsgruppen. Jevn og riktig trening har vist seg å gjøre susen. Har du sansen for løping så oppfordres du herved til å slutte deg til Vareggs treningsgruppe! 
.

2013-12-16 20:26:12