Drømmeforhold i Dolomittene

Hanne Liland og Bjørn Harald Bongom trives i tøffe løyper. Arrangøren sørger for godt stell og opplegget anbefales alle gladløpere!

Varegg.no har fått følgende orientering fra våre to utsendte i Italia:

3 av 5 løp i Val di Fassa er gjennomført og vi er godt most i beina. Høyden, bratte stigninger og ikke minst harde nedoverbakker tar på. Dagens løp var det som ble utsatt pga snøvær mandag. Fra start bar det rett til værs i 4 km, opp til 2.000 meters høyde, så bortover gresskledde åser og 6 km nedoverløping på grusveier. I mål venter god forpleining, vi blir tilbudt iste, vann og sportsdrikke. Appelsinbiter, eplebiter, ost, loff med Nutella, spekemat og tørket frukt. Og ikke minst; gratis massasje. Bjørn har benyttet seg av den flere ganger da han har vært blant de 33 første i mål og køen ikke så lang. I dag fikk også Hanne sjansen til å bli massert.

Løypene, som er meget tøffe, går på grusveier, kjerreveier, gress og skogsstier. I en sløyfe opp på fjellet og ned igjen. Underveis har det vært 2 drikkestasjoner. I år er det med 450 deltakere, og det er løpere på alle nivå. Etter hva vi kan høre er de fleste italienske og tyske.  Kulissene er fantastiske, høye majestetiske topper, gresskledde enger og velholdte tyrolerhus.

I morgen venter 14 nye harde km på oss. Og fredag er siste løpsdag, da med rent bakkeløp. Fra 1.200moh til 2.200 moh.

Etter 3 løp ligger Bjørn på 24. plass totalt og som nr. 4 i H45. Hanne ligger som nr. 18 totalt blant damene og nr. 13 i D40

Etappeløpet anbefales for Vareggløpere som liker å gispe inn tynn luft, og melkesyre som dukker opp fortere enn i Sagbakken.

Bjørn og Hanne

alt

Litt annen løypemerking enn på Fløyenløpet

alt

Hanne er grundig og driver med løypebefaring

alt

Her er det populære massasjeteltet

alt

Bjørn Harald nærmer seg blomspiken i Fjellgeitskjorten

alt

Unnabakke mot mål

alt

Blomsterpiken ble med på bildet da han hadde funnet frem Varegg-singletten

alt

Forfriskninger

alt

Gondolturer hører med på drømmedager i Dolomittene


2013-06-26 20:08:46