Blåmansløpene til nye høyder

Aldri før har så mange vist frem sin løpsstyrke fra Fjellveien til Blåmanen. Fantastisk på en dag som åpnet med tunge regnbyger.

Fine forhold også på den andre etappen av Blåmansløpene. Løperne slapp regnvær og på Blåmanen fikk de et høstlig sveip av solen. Heftig regnvær natten før løpet gjorde enkelte partier i lysløypen litt tyngre enn vanlig. Ellers prima for de som liker å lange ut.

Christina Ellefsen Hopland var også denne gangen raskest. Nærmest kom en annen løper fra løpseldoradoet i Edvardsensgate, Christina Linde. Tredje raskeste jente var Gro Svendal.

Blant guttene var det Daniel Instanes som dukket først opp ved Tindevann. Deretter fulgte Vegard Austevoll og Stian Aarvik. Stian var i støtet og hadde ledelsen ved Fløypilen. Der løp han dessverre feil sammen med Vareggfriskusen Odd-Anders Grimsbø. 

Resultatlisten teller imponerende 145 løpere. Samtlige fortjener både skryt og applaus for innsatsen. Løypene til Blåmanen er friske, vel verdt turen, men de er krevende. Løper du til Blåmanen kan du smile til deg selv i speilet. Godt jobbet!!

Litt skryt til serveringssjef Kåre Puma også. Bollene var prima, saften var passe sterk og sjokoladen gjør susen.

Resultater finner du her: http://varegg.no/skifriidrett/Adm13/BL02/index.htm

Stor bildekavalkade fra Bjarne og Øystein: http://www.flickr.com/photos/blygen/sets/72157637229404523/

Sist men ikke minst! Det er tid for å melde seg på den fjerde etappen - BANKETTEN!!

alt

2013-11-02 20:46:28