Blåmansløpene - klar for frisk finale?

Løpsleder Stian Hovind-Angermund byr lørdag på indrefileten i Blåmansdyret. Merkegjengen har hatt møte og lover en ny sterk løpsopplevelse.
.
Den tredje etappen har et langt åpningsparti på vei. Deretter blir det to utfordrende strekk med stiløping som brytes opp med et par minutters løping i Blåmansveien. Løypelegger beskriver lørdagens godbit som følger: 

Løypen følger Fjellveien, Fløysvingene til den runder over Fløysletten. Her tar du til venstre på vei i retning mot Brushytten. Etter ca 200 meter tar du rett frem i svingen og løper sti mot Skomakerdiket. Her krysser du rett over veien og inn på sti i skogen. Stien følges til Fjellhytten og videre til Blåmansveien. I dette partiet vil teknikerne ha en liten fordel og terrengsko kan anbefales. Løperne følger Blåmansveien videre. Det går det oppover på bysiden av Blåmanen, og etterhvert på sti over Blåmanen til målgang på samme sted som på de to tidligere etappene ved Tindevann.

Står navnet ditt på påmeldingslisten er det bare å møte frem i Badstuen (Vareggs klubbhus) fra klokken 10.30 på lørdag. Der ordnes alle formaliteter på beste vis for alle parter. Se påmeldingsliste her.

.

Løpere som ikke har meldt seg på, kan få gjort den lille oppgaven via påmeldingsskjemaet.

.

Er du interessert i en samleoversikt etter to etapper så finner du den her.

.

Sist men ikke minst! Kjenner du at formen er der for innsats på den fjerde etappen, kan du forsøke med en etteranmelding - BANKETTEN!!


Klart for en ny lørdag med tette dueller på Blåmanen

2013-11-11 20:32:31