Berglauf, på bane og langs Bergensbanen

Flott helg på mange fronter. Spennende og hyggelig både i Østerrisk høyfjell, engelsk universitetsby og på norges tak.

Frode Sørhøy fikk smake på det grommeste av motbakkeutfordringer i østerriske Grossglockner Berglauf. Distansen krever utholdenhet, stignigen krever ekstra styrke og målgangen lå så høyt at høyden dempet kapasiteten. Frode hadde satt to timer som et mål, men måtte til slutt akseptere at klokken gikk til 2 timer og 20 minutter. Arrangemetet får godt skussmål og kan anbefales som en sikker sommerutfordring.

Støtteapparatet til Frode rapporterere direkte fra Grossglockner på blogg.

Matthew Lynas skryter av ultrautfordringen fra Flåm til Haugastøl. Flotte forhold og hyggelig løperselskap hele helgen. Leggen tålte to dager med solid løping. Dermed kunne Matthew innkassere en flott 6. plass på totallisten. Han ble bestemann i M45-49.

Reportasje fra Rallarvegsløpets første dag finner du her. Historien fra dag to er nå på klar på Kondis.no.

I Oxford viste Tom Skjæråsen og Jonas Gjesdal offensive takter på 800 meter. Jonas jaget haren på førsterunden. Tom fulgte i skoene på lagkameraten. Lønn for det initiativet var at Varegg-guttene fikk ta vind på 200 meteren fra 400 til 600. Derfra og inn var det knallhard kamp. Jonas måtte gi tapt i kampen om seier i heatet, men fikk notert fine 1.57.80. Tom fikk det litt tungt på oppløpet. 1.59.78 bekrefter imidlertid at Tom nå er en stabil "sub 2-blank" - løper.

Rapport fra Iffley Road finner du hos BMC.

Stigninger for de sterke til Grossglockner

Matthew likte omgivelsene og på bildene fra dag to dukker han opp i den nye Varegg-singleten. (foto: Kondis.no)

alt

Tom var skikkelig på hugget på Bannister Racing Track

alt

Jonas lot seg inspirere av den britiske stevnekulturen. (Flere bilder på Facebook)

2013-07-22 11:17:47