Verdsungdomsspelen - tappert i finalen

Mandag var siste dag med konkurranser i Gøteborg. Varegg hadde løpere på 800, 3000 og 5000 meter.

I gutter 17 årsklassen var det fem fulle heat. En forkjølet Jonas Gjesdal var på plass med racerne i første heat. Der hang han godt med, men manglet det lille ekstra da de beste trampet til med alt de hadde. Slutt-tiden ble pene 2.00.34. 

Tom Skjæråsen kjempet tappert i et skikkelig knuffefelt. Unggutten manøvrerte seg flere ganger ut av vanskelighetene, men rytmen var det umulig å finne i det selskapet. Tom passerte målstreken på 2.03.01. Løpet var en ny demonstrasjon av at han nå holder nivået til løpere som har den magiske 2-blank -grensen som sitt neste mål.

Linn Kristine Gjesdal gledet flere enn reporteren fra Kondis.no med å vise frem Varegg-fargene på 3000 meter for damer. Det skulle vært flere med den singleten her, var gamle Johansens kommentar. Linn Kristine måtte også utvise stor tapperhet etter å han fulgt med på et litt for heftig åpningstempo.

Odd-Anders lurte seg med i Verdsungdomsspelen-2012s aller siste heat. Før start ville han ikke ut med at han hadde fått føling med Jonas sin forkjølelse. Etter å ha ledet et forsøk på å ta igjen tetduoen på 5000 meter fra 2000 meter til 3800 meter, var det helt tydelig at Odd-Anders var tom. Derfra og inn var han helt på tannkjøttet.

Storfin innsats av Vareggløperne er likefullt fasiten fra Gøteborg. En skikkelig fin og offensiv gjeng. Hjemme har vi enda flere som kunne vært med og markert Varegg i Verdsungdomsspelen.

Resultater fra siste dag på Nya Ullevi finner du her.

alt

To tøffinger som var litt tankefulle etter målgang

alt

Tom i fint driv på 800 meter

alt

Jonas i nest siste sving på 800 meter

alt

Enda en Vareggløper annonsert på storskjermen

alt

Linn Kristine på 3000 meteren

alt

Smilet forsvant fra den ellers så blide Odd-Anders

alt

Slagene er over for denne gang, ingen flere tiendeler å hente her i Gøteborg


2012-07-11 13:34:22