Tyrvinglekene - tøffe tak på 800 meter

Både brede smil og litt smak av bitterhet blant Vareggs løpere på lørdagens 800 meter.

Tøffe Tom Skjæråsen fortsatte fremgangen på 800 meter på Nadderud. I det beste heatet av 17-åringene lå Tom klokt plassert hele veien. Han kjempet iherdig for å henge med teten. Det rakk ikke til topp tre, men 2.02.51 var ny pers og grunn til å smile.

Odd-Anders Grimsbø manglet noteringer på distansen og havnet i første seniorheatet. Dermed ble det tetløping fra start. Bare en løper greide å henge med og etterhvert legge et press på hardhausen fra Førde. Odd-Anders mobiliserte kjempekreftene ut av siste sving og senket persen med drøye fem sekunder til 2.02.11.

Jonas Gjesdal gikk besluttsomt til verket i det som ble introdusert som ett av Tyrvinghistoriens sterkeste felt på 800 meter for 16-åringer. Offensivt plassert på andreplass og med spenst i steget passerte Jonas halvveis. På vei inn i svingen prøvde han en åpning på innsiden av løperen i tet. Åpningen var ingen imidlertid invitasjon, og Varegg-gutten fikk en bestemt avvisning. Han ble vippet ut av banen. Jonas mistet både rytme og fokus. Racerne rykket fra og det var en slukøret Vareggløper som ble klokket inn på 2.01.24.

Fredag kveld presterte Magnus Vonen en ny sterk 600 meter. Han greide ikke å straffe den flotte tiden fra forrige helg, men 1.41.91 er solid.

Resultater fra lørdagen finner du her.

alt

Tom er nå inne blant de aller beste 17-åringene på 800 meter

alt

Alle var fornøyd med fyrverkeriet fra Førde

alt

Fra Nadderud med nye personlige rekorder

2012-06-17 07:07:27