Treningsplaner for februar

Vi er allerede igang med årets andre måned. Treningsmulighetene er mange og entusiasmen gir et ekstra løft.

Fløyenkarusellen er halvveis og tilbakemeldingene er gode. Arrangøren har en plan om at løpsunderlaget skal bli gradvis bedre. Neste løpsdag er 15. februar. Finalen går onsdag 7. mars.

Før den tid blir det regelmessighet og fin rytme med nesten daglige fellestreninger for de som har lyst. De aller fleste gjør sitt utvalg i forhold til egen plan. Tirsdager er det trening fra Skansemyren klokken 20.00. Treningen har godt trøkk, men gjennomføres med smil og tilpasset dagsform. Onsdager har Stian Hovind-Angermund et tilbud til de aller ivrigste. Torsdager er Bjarne Ludvigsen den sterke gløderen i Stoltzen. Fredager er det tradisjonell trening fra Badstuen klokken 16.30. Lørdager er den to muligheter fra klubbhuset. Først på programmet er bakkeintervaller klokken 11.00. Distanseløperne har et 25 år gammelt opplegg som de drar igang fra Badstuen klokken 15.00. Søndagsturen går fra Badstuen klokke 11.00 eller etter avtale dersom du vil ha litt variasjon fra byfjellene.

Rekruttene trener på Haukeland skole onsdager mellom 18 og 19. Det blir ingen trening her den uken skolen har vinterferie.

Ungdomsgruppen følger egen treningsplan.

Følg med i treningskalenderen.

Facebook er også et godt tips for å holde seg helt oppdatert.

Iløpet av kommende uke vil vi legge ut forslag til prioriterte løp i 2012 sesongen. Det er løp der det kan være artig å mobilisere til stor Varegg deltakelse.

2012-02-03 05:45:47