Tett sommerprogram

Vi går snart inn i feriemåneden juli. Det blir derfor litt lengre mellom de fullsatte treningsøktene. Konkurransemulighetene er imidlertid mange.

Til helgen drar en stor kontingent fra Team Melkesyre og Fjellgeitene til Storehesten Opp. Her er det bare å hive seg rundt om beina kjennes lette. Et alternativ er det velkjente Fanaløpet. BFG Fana byr frem en sommerutgave med et rikt utvalg distanser.

Mandag er det igjen tid for Sommerkarusell fra Fana Stadion.

Onsdag arrangerer Il Fri stevne på Arna Idrettsplass. Offensive Christian Holter melder om at det er 800 og 1500 meter på programmet. Kanskje stiller arrangøren med den kjente sommerharen Christer Sælen på den korteste distansen.

Helgen deretter er det Jølster Maraton som er en hovedattraksjon for de som liker å løpe flatt.

Ungdomsløperne drar til Gøteborg for å delta i Verdsungdomsspelen på Nya Ullevi. Der er konkurransen tøff. Det kan spore gjengen til å fortsette den fine fremgangangen. Vi har deltakere på 200, 800, 1500 og 3000 meter. Christina Ellefsen Hopland har valgt å sette kursen mot Strandebarm igjen. Denne gangen for å delta på 800 meter i Hardanger Friidretsfestival.

Den 14 juli er det duket for stor motbakkemønstring i Ulvik. Børsheimen og de andre flittige arrangørene i fruktbygden ved den vakre fjorden byr på Kvasshovden Opp.

Følg med på Aktivitetskalenderen.

Bli gladløper du også!

2012-06-28 15:46:01