Tapper innsats i tøft selskap

Ungdomsmesterskapet på Ravnanger er klart for historiebøkene. Dessverre ble det stang ut for Vareggløperne.

Christina Ellefsen Hopland var den mest uheldige. Kometen med den ekstreme kapasiteten fikk det meste mot seg i inngangen til mesterskapet. Hun var litt stinn av trening etter "sommerferien" og Kondis.no har heller ikke spart seg i innsatsen med å så usikkerhet i mesterskapsdebutanten. Spesialopplegg, sjelden gjennomføringsevne og et hode som holde tull på avstand fra egen trygghet, så ut til å ha reddet starten på søndagens 2000 meter. Oppvarmingen før løpet avdekket at pusten var dårlig, og en forkjølelse mer alvorlig enn det Christina hadde villet vedgå. Dermed var det bare for Christina å lide seg gjennom distansen fra tribuneplass.

Tom Skjæråsen leverte en solid 800 meter tidlig søndag formiddag. Dravillig og tøff på oppløpet da prestisjeduellene måtte avgjøres, står til mer enn godkjent. En 9. plass totalt og 2.03.20.

Jonas Gjesdal var den eneste som deltok både lørdag og søndag. I vanskelig vind på 800 meteren lørdag falt han i lureløpsfellen. Offensivt giret havnet han i posisjon som mesterskapsløpernes fartsholder. Fasiten ble en 8. plass med 2.03.69. Søndag var det igjen tøffe tak i tet tett fulgt av en gjeng som virket å bære lett på sine skumle hensikter. Jonas kjempet tappert og hadde en medalje til langt inn på oppløpet. Dessverre skulle det ikke gjøre seg denne gangen, og en fjerdeplass måtte føres inn i fasiten. En fin pers på 9.10.50 er imidlertid grei å ha med seg .

Resultater fra mesterskapet finner du her. For foto og reportasjer kan vi anbefaler Kondis.no.

Ingenting å utsette på draviljen, snart 300 meter igjen til mål

Tom tar ansvar

2012-09-03 08:36:41