Suksess i maratonkarusellen

nancy2 Med Alemayehu på vei hjem fra suksessen i Dubai var det Nancy som måtte forsvare Vareggs ære i maratonkarusellen. Det gjorde hun med glans. Også våre andre løpere gjorde god innsats.

Nancy var ikke snauere enn at hun tok førsteplassen. Det er ikke første gang, men like gledelig er det like fullt hver gang. Tiden denne gangen ble 1:31:26. Det er slettes ikke værst under gode, men ikke optimale forhold. For årstiden var det et pluss å endelig ha skikkelig feste under beina igjen, men samtidig regnet det kraftig og med en del steder med mye overvann underveis ble både klær og sko noe tyngre enn de helst skal være.


Trygve gjennomførte også et jevnt og fint løp og sprang inn til 1:22:13 og fjerdeplass. På resultatlisten finner vi også Frode Sørhøy som fullførte på 1:44:22. Kondis har vartet opp med bildereportasje fra løpet som vanlig, som kan ses her.

Begge de to Bergenske fullførende i RAK half marathon ble observert i løypen i Fana lørdag, men Alemayehu ankom byen for sent til å delta selv og tok det derfor som en tur hvor han kunne heie oppmuntrende på oss andre, noe som definitivt kom godt med!

Alemayehu isdalen2

2012-02-22 19:26:17