Stor Vareggdag i Askstafetten

Veteranene til Varegg fortsetter å imponere på Ask. De spreke Vareggdamene viste seg også som vinnere. Tilsammen 6 Varegglag var med på løpsfesten.

Det var flotte forhold på øyen i vest da Vareggløperne kastet seg inn i duellene i den tradisjonsrike stafetten. Veterandamene var først ut og imponerte med offensiv løping fra start. De holdt helt inn, og det var bare da de yngre konkurrentene kjørte på med vaskekte sprintere at situasjonen virket litt stresset.

Tre Varegglag var med å prege konkurransen mellom veteranene. Her jobbet Osterøy knallhardt for å feste et avgjørende grep på tittelforsvarerne fra Varegg. Guttene våre var imidlertid ikke stemt for å strekke våpen, og samtlige voktet posisjonen helt prima. Dermed kunne Vareggveteranene ta teten da stafetten skulle avgjøres, og sikre seg den fjerde strake seieren.

I den siste starten kjempet både juniorlag og seniorer tappert. Litt kluss med transport og kaballegging gjorde at lagene ikke kom helt i flyten. Likefult mye sterk løping fra vanskelige posisjoner.

Resultater fra stafetten finner du her.

Christina, Bente og Hilde fikk gullmedaljer av friidrettspresidenten (Gabriella måtte dra før premieutdelingen)

Gullguttene oppstilt etter etappe, fv Torstein, Mats, Geir, Lars Olaf, Stig Atle og Johs

Blidere løpere skal du lete lenge etter!

Trygve og Stian arrangerte en flott sammenkomst i Badstuen etter stafetten

2012-05-02 04:26:55