Stian helgens Varegghelt i hovedstaden

Vareggs sterke seniorløpere Stian Hovind-Angermund og Trygve Andresen løp inn til fine perser i lørdagens Sentrumsløp. 

Både Stian og Trygve fikk betalt for fornuftig åpningsfart. De lot de ivrigste konkurrentene fare og tok den tiden som trengs for å finne riktig rytme på en 10 kilometer. Stian avanserte voldsomt og ble klokket inn på flotte 33. 31. Trygve våget ikke å trykke like hardt, men 35.16 er en klar indikasjon på bedringen av trønderens kapasitet. Odd-Anders Grimsbø gikk på en liten mine. Gladguttens offensive innstilling og trening mot mellomdistanse, gav ingen hånd i hanske følelse med distansen i Oslogatene. Han måtte slå ned både blikk og tempo, men vi regner med at smilet var fort på plass igjen etter målgang. 

Resultater fra lørdagens løp på Østlandet finner du her.

Lørdagen var også travel for løperne som holdt seg i vest. Det vrimlet av løpsalternativer i Bergen sentrum. Nancy Sommer sikret seg en flott tredjeplass på halvmaraton med 1.31.22 i den småtøffe løypen. Vi har ikke full oversikt, men registrerer at Varegg Team Melkesyre hadde entusiastiske løpere på de fleste distanser. Facebook bekrefter at et par Vareggløpere var med på å fremme gode stafettprestasjoner i bedriftsklassen. Du kan studere tekst, bilder og resultater i stor reportasje på kondis.no.

På Fana Stadion sto Tom Skjæråsen alene om å forsvare Vareggfargene. Han løp 600 meter på pene 1.29.50.

På bildet ser det ut som Haakon B Schrøder har distansert Bjarte Eikanger. Haakon er absolutt på gang, men Bjarte løp antagelig en annen distanse.

Sentrumslopet_061red

Stian, Trygve og Odd-Anders fikk en minnerik og solfylt opplevelse i hovedstaden. Også Hans Drage ble observert blid og fornøyd.

2012-04-30 09:28:04