Sterk Vareggtropp til Strandebarm

Første helgen etter Påske er det terrengmesterskap i Strandebarm. Varegg stiller med en rekordstor tropp.

Øverst på listen over Vareggløperene som blir å se på NM i terrengløp i Strandebarm lørdag 14. april, er Christina Ellefsen Hopland. Lagkameratene gleder seg stort til å få selskap av den lettbeinte løperen fra Edvardsensgate. Christina har imponert  i Vinterkarusellen, og hun føler nå for å prøve seg på annet underlag mot ukjente, men jevngamle konkurrenter.

Ungguttene Tom og Jonas har erfaring fra fjorårsbataljen i Modum. De kjenner sine tildels skarpskodde konkurrenter og gjør det de kan for å komme godt forberedt til Hardanger.

Seniorene Stian og Odd-Anders er friskuser av beste merke. De styrker gruppen med offensive holdninger og godt humør. Veterangjengen ønsker ikke å bli snakket opp på varegg.no, men bortsett fra at flere er førstereis så er det absolutt løpere med kapasitet.

NAVN KLASSE
Christina Ellefsen Hopland J15
Jonas Gjesdal G16
Tom Skjæråsen G17
Odd-Anders Grimsbø MS
Stian Hovind-Angermund MS
Lars Olaf Haaheim M35-39
Mats Mjøs Andersen M40-44
Johs Gjesdal M50-54
John A. Andersen M60-64

 

Mangler navnet ditt på listen? Siste sjanse for å komme på Varegglisten er tirsdag kveld klokken 22 (3. april). Meld deg her.

Odd-Anders og Lars drar sammen til mesterskap i Strandebarm

PS fra London:

Dear Athlete

Have you entered Highgate Harriers/C?ity of London Open meeting on 11 April?

There is only a week to go so if you want to compete go to www.highgateharriers.org.uk and get your entry in now. Remember discounts only apply to online entries.

Hope to see you on the night.

Bob Slowe

Highgate Harriers

2012-04-10 16:11:58