Sterk løping i Strandebarm og Sverige

Kjekke meldinger både fra Gøteborg og Hardanger lørdag ettermiddag. Sterke fremganger både på 1500 og 800 meter.

Tom Skjæråsen og Odd-Anders Grimsbø satte begge nye bestenoteringer på 1500 meter. Gigantiske Nya Ullevi var tydeligvis en inspirerende ramme for ungguttene. Tom løp veldisponert og offensivt i det tredje heatet for pojker 17 år. Slutt-tiden ble 4.19.89. Odd-Anders slet med å finne rytmen, men kjempekreftene reddet ham på sisterunden. 4.05.79 kan han skryte over helt til han legger seg ikveld.

Resultater fra lørdagens øvelser i Verdsungdomsspelen finner du her.

I Strandebarm var Christian Holter igjen i rekordhumør. Han åpnet i overkant hardt. 67 sekunder på førsterunden gjorde at det svei i legger og lår på andrerunden. Likevel holdt det til ny pers, 2.22.63.

Christina Ellefsen Hopland lot seg lure litt av dobbelstart i ytterste bane. Ut av første sving var favoritten og norgestoeren Eline Drivenes klart i tet. Christina fant feltets fjerde posisjon blant de 11 startende, på andre runde avanserte hun til 3., og spurtet inn til 2. plass på oppløpssiden. Den sterke finishen ga også 2. plass i jenter 15 år. Veldig gøy å se på! Hun sa selv at hun stivnet, men tiden ble flotte 2.25.

alt

Tom hele tiden smart plassert i feltet

alt

Det ble ikke spart på kreftene på Nya Ullevi

alt

Odd-Anders konsentrert ytterst i startfeltet

alt

Blid Varegg-gutt etter sterk innsats i utlandet

alt

Christina har tatt opp jakten på teten 

alt

To konkurrenter får en smekk på oppløpet

alt

Seierspallen for 80 meter jenter 15 år

alt

Stilstudie av Vareggs unge veteran i idylliske omgivelser

2012-07-08 08:25:14