Nytt fra Norsk Friidrett

Norsk Friidrett har sendt ut årets siste nyhetsbrev. 

God jul og godt nytt år!

Det gjøres et utrettelig arbeid for barn og unge i klubbene rundt om i landet. Frivillige ledere og trenere stiller opp for friidretten. Ildsjeler som dere er friidrettens viktigste  ressurs. De gode lederne og ressurspersonene  tilrettelegger slik at barn og ungdom strømmer til gode friidrettsklubber. Norges Friidrettsforbund ønsker å takke deg for at du er med på laget, og ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Se julekortet HER

Påmelding kompetansehelg

19. desember er siste frist til Jobzone Kompetansehelg 2013. Vi har få plasser, så vær rask!

Norges Friidrettsforbund vil også i 2013 arrangere den populære kompetansehelgen. 25.-27. januar møtes omlag 250 friidrettsinteresserte til faglig påfyll på Rica Nidelven i Trondheim.

Les mer HER 

Lisens 2013

Lisens for 2013 vil sendes ut elektronisk per e-post. For å gjøre denne jobben enklest mulig er det viktig at alle klubbene oppdaterer sitt medlemsregister med rette e-postadresser. Det vil benyttes online påmelding for lisensen for 2013.

Oppdater adresser i SportsAdmin & Brukerveiledning SportsAdmin.

Søker arrangører til elitestevner

Norges Friidrettsforbund i samarbeid med Friidrettens Venner søker etter arrangører til tre elitestevner, Hyundai Grand Prix, i 2013.

Frist 14. desember.

 Les mer om om >
HER

Livlig anleggsår

I løpet av 2012 er det ferdigstilt 5 store anlegg, 6 med redusert antall rundbaner, 3 delanlegg, 3 friplasser, 1 friidrettshall og 2 haller med sprintstriper - Til sammen 20 anlegg. I tillegg har 4 gamle anlegg fått rehabilitert sitt dekke.

Les mer om om anlegg  HER

God som gull året rundt

Henrik Ingebrigtsen var suveren gullgutt i U23-klassen etter en fantastisk sisterunde i EM terrengløp i Budapest. Bak Henrik sto en rekke andre utøvere i norske farger frem på rekke og rad med gode prestasjoner.

Les mer om om  HER

Løftet med Necon-klubben

Åtte av de ti utvalgte NECON-klubbene var samlet i Oslo i desember for felles presentasjon og konklusjon av året som snart ligger bak. Generelt var oppfatningen at prosjektet har gitt klubbene ”en dytt i ryggen” og at prosjektet har virket som en katalysator.

Les mer HER

Ingvill gir vinner-oppskrifter

Ingvill Måkestad Bovim har skrevet boka "Winning Food". Boka skal gi inspirasjon til nye eventyr på kjøkkenet. Samtidig får du et lite innblikk i Ingvills møter med seks av verdens beste friidrettsutøvere.

Les mer om boka, og bestill boka fra 17. desember HER

Ung:leder møttes igjen

Den andre samlingen av årets Ung:leder-utdanning gikk av stabelen på Norefjell i slutten av november. Som vanlig møtte de 99 unge ledertalentene opp med godt humør og nye tanker og ideer som de var ivrig etter å dele med hverandre.

Les mer om samling 2 HER
Les mer om ung:leder HER

Følg oss!

Du kan følge med på generelle nyheter på friidrett.no og følge oss på sosiale medier.

Gå til Friidrett.no>><http://mailed.mediasparx.com/link.php?M=150534&N=1238&L=558>
Følg oss på Facebook>><http://mailed.mediasparx.com/link.php?M=150534&N=1238&L=703>
Følg oss på Twitter>><http://mailed.mediasparx.com/link.php?M=150534&N=1238&L=748>

2012-12-14 13:36:18