Ny helg med mange muligheter

Med støtte i metrologenes varsler og vareggkalenderen, ligger alt vel tilrette for en aktiv helg.

 

Ungdommene skal utfolde seg på Fana Stadion. Gneistspelen har en konkurranseplan som strekker seg fra fredag ettermiddag til langt ut på søndagen. Magnus Vonen, Christina E Hopland, Jonas Gjesdal og Tom Skjæråsen blir antagelig å finne i tette dueller en eller flere av konkurransedagene. Fullstendig oversikt over Gneistspelen finner du her.

De kondisjonerte møtes i Hordnesskogen lørdag. Der er det fritt valg av antall runder du vil løpe. Lengden på runden skal være drøye 8 kilometer, og fem runder er det maksimale arrangørene vil ta med på resultatlisten. Du kan lese mer om løpsopplegget i skogsområdet sør for Bjarghallen på Kondis.no.

Trenger du et løp søndag må du spise tidlig frokost og deretter dra til Sædalen skole. Derfra arrangerer lokale ildsjeler "Sædalsløpet".

De som baserer trivsel på regelmessig trening, har førsteklasses alternativer alle dager. Fredag er det rolig langtur langs vei fra Badstuen klokken 16.30. Lørdag er det langintervall i Isdalen fra ca 15.25. Søndag er det langtur på vei og i terreng med utgangspunkt i Badstuen. Vi starter klokken 10.00.

Trenger du mer input fra friidrettens mangslugne verden kan du følge NM i friidrett på web-tv. Det er idrettsforeningen i Kristiansand som står for arrangementet.

alt

2012-08-24 12:40:20