Kjempeinnsasts i Sjøkrigsskolestafetten

oddanders1Med skikkelig mobilisering fra ildsjelene greide vi endelig å få tak i den siste deltakeren vi trengte for å stille til start. Og for en innsats på laget som stilte!

Trygve var først ut med 850 meter. Han måtte gi litt i den lille kneika på slutten av etappen, men heldigvis stod Jonas klar for å gjøre en kanonetappe på sin drøye 400-meter. Så var det Stians tur. Han holdt godt unna for angrep bakfra, vi sprang sammen med to andre lag da Odd-Anders la ut på monsteretappen på 2550m. Odd-Anders sprang fra disse. Deretter er det litt uklart for skribenten hva som har skjedd. Men vi endte i alle fall på 4.plass i seniorklassen, kun små sekunder bak Osterøy. Etappe 5 (samme som 1.etappe) var bemannet av Trond Erik Storebø, 6. etappe (samme som andre etappe) var bemannet av Tom Skjæråsen. Deretter kom Hans Drange på spurtetappen 268meter, før kaptein Johs rundet det hele av med en sugende sisteetappe opp til mål.


Krigsskolestafett_001b

Odd-Anders ut foran Miguel Bianco, vinner av Mulismilen 2012. Bak ser vi Bjarte Vik, heller ikke kjent som en svak løper i Hordaland. Etter det vi vet sprang Odd-Anders fra disse løperne!

Krigsskolestafett_002b

Stian fornøyd med etappen. Dette er et klassisk bilde som illustrerer løpsmiljøet i Bergen. Med Stian i godt humør, Bjarte Eikanger i fullt driv i bakgrunnen og Jan Fjærestad med paraply.

Krigsskolestafett_004b

Tom i fullt firsprang ned rett før 6. veksling, hvor han vekslet med Hans. Vi ser her at han har distansert løperen bak seg. Veldig bra Tom!

Krigsskolestafett_008b

Her ser vi Hans ja. Fornøyd med stafettdebut for Varegg. Hans kommer fra Melkesyre, og var en veldig god mann å ha med i dag.

Krigsskolestafett_014b

Laget godt fornøyd med fjerdeplassen. Til neste år blir det pallplass! Fra venstre: Tom, Jonas, Trond Erik, Johs, Odd-Anders, Stian og Trygve. Hans var desverre ikke med på dette bildet.

Resultater.

Nå ser vi bare fram mot Fristafetten som er om én uke. Kom an igjen å meld fra om du er interessert å delta på morroa! Vi mangler foreløpig én løper for å ha to lag.

2012-04-19 06:26:17