Mye tøff langdistanse

knut Det har vært en helg der de tyngre kondisjonsutfordringene har ligget oppå hverandre. Varegg har stilt med løpere i alle løp.

Lørdag var det klart for første utgave av Bergen Skogsmaraton i Hordnesskogen.På resultatlistene finner vi Geir Lindberg som fullførte 2 runder på tiden 1:25:25 og havnet på rette halvdel av resultatlista.

Knut Grove stilte i motbakkeløpet Stokksel opp i Granvin, sør for Voss. Her endte Knut på en 5.plass av 15 deltakere. 27:49 brukte han opp. Noen ekstra år har han også fått i resultatlista.

Søndag var det Styrkeprøven rett vest. Løpet var utsatt fra lørdag til søndag på grunn av regnværet lørdag. Fornuftig. Her deltok Bente Berle og Frode Sørhøy fra Varegg Team Melkesyre. Bente gjorde et imponerende løp og med den strålende tiden 7:48 endte hun på en imponerende 2. plass blant kvinnene. Frode Sørhøy fikk det tyngre og gikk blant annet tom for energi opp Løvstakken (ikke rart!). Men han fikk samlet seg og kom til mål på målsettingen under 10 timer. Godt jobba! Resultater er ventet på arrangementets hjemmeside. Se ellers bilder av de spreke Melkesyredeltakerne og mer om løpet på Tines blogg.

Også på søndag var Os triatlon, et såkalt "sprinttriatlon" der distansen er langt mer folkelig enn hva vi normalt forbinder med triatlon her i landet. Man kunne velge enten 350 eller 750 meter svømming, etterfulgt av 20km sykkel og 5km løp. Stian Hovind-Angermund stilte i konkurranseklassen og klarte en imponerende 7.plass. Uvant for Stian med så korte strekker som i dette løpet. Christina Linde stilte også som stafettdeltaker på et lag der hun tok svømmeetappen. Resultater er ventet på arrangementets hjemmeside.

Og som om ikke det var nok - Sædalsløpet ble arrangert i Sædalen. Her finner vi Bård Storebø og Patricia Flataker på resultatlistene. Patricia imponerte med å bli 10. beste dame i det krevende løpet.

alt

Definitivt noe å henge på veggen hjemme.

2012-08-27 04:38:03