Mulismilen - lørdag 17. mars

Bergens eldste mosjonsløp avvikles også i år med to løypelengder 5.0 og 10.6 km. Kortløypen har vakker utsikt og er kontrollmålt, en uvanlig kombinasjon.

Begge løypene har start klokken 15.00 i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus (Badstuen). 5 kilometeren er kontrollmålt og godkjent av autorisert løypemåler. Dermed er bare å klemme til for løpere som vil måle sin kapasitet på 5 kilometer.

Startkontingent kr. 70,-

Påmelding og garderobe i Vareggs klubbhus fra kl. 14.00 løpsdagen. Fint om du varsler din deltakelse til arrangøren her. Vi setter stor pris på forhåndsregistrerte løpere. Du trenger ikke å betale dersom du er påmeldt, men skulle bli forhindret fra å delta.

Premiering til beste kvinne- og herre-løper i hver løype. De blir også premier trukket på startnummer.

Løpet blir avviklet enkelt og i en god tone – vel møtt!!

Løypebeskrivelse

Begge løypene starter i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Løperne i begge løyper følger Fjellveien sørover. De passerer Fløybanens stopp i Fjellveien etter å ha tilbakelagt en drøy kilometer.

Løperne fortsetter i videre sørover. Ca 150 meter før Fjellveien møter Ole Irgensvei er det vendepunkt for løperne i kortløypen. De følger samme rute tilbake og har målgang ved startpunktet.

Løperne i langløypen fortsetter ut Fjellveien og nedover Ole Irgensvei forbi Bellevue.

I bunnen av bakken møter Ole Irgensvei Svartediksveien. Her tar løperne til venstre bort Svartediksveien og skal etter omtrent 100 meter følge Tarlebøveien opp til venstre.

Tarlebøveien er veien innover i Isdalen. Løperne passerer bommen og holder stø kurs innover til vending ved steinbruddet (like før veien går oppover til Tarlebødemningen). Løperne følger samme rute tilbake og har målgang ved startpunktet.

alt

2012-03-04 09:42:44