Lørdag 18feb

stigatle Stor aktivitet i ski/friidrettsgruppa denne lørdagen!

Lørdag 18.februar blir en innholdsrik dag for Ski/friidrettsgruppa. Klokka 1100 er er det start i skirennet på Totland, der det er ventet at mange av langrennsutøverne våre stiller. Det er ikke hverdagskost med langrenn innenfor bygrensen. Samme tidspunkt starter den faste motbakkeintervalltreninga med Bjarne fra klubbhuset i Mulen.

Bare én time senere går startskuddet for langdistanseløperne sitt første tilbud for dagen. Da arrangerer nemlig Maratonkarusellen årets andre løp. Det er ventet at minst 3 av våre langdistanseløpere stiller på halv distanse her. Alemayehu Sitotaw er på vei tilbake fra Dubai, der han har løpt Ras Al Khamaih half marathon. Han vant sin klasse, igjen! Tiden i år ble imponerende 1:16:54.

Senere på dagen er det nytt langdistansetilbud da den faste lørdagstreningen finner sted i Fjellveien. Sjekk aktivitetskalenderen for nærmere info om dette og andre tilbud fremover.

Som om ikke dét var nok har vi også en rekke utøvere utenfor regionen; Stig Atle Eide (ingressbildet) vil representere Vareggfargene i Grenaderen, et 9 mil langt og kupert langrenn i Oslo.  Det er også en liten gruppe som har reist på treningsleir til Gran Canaria.

Med andre ord, det syder av aktivitet i gruppa.

RAK-450

Bilde fra fjorårets premieutdeling i RAK half marathon, som Alemayehu nå har vunnet hele tre år på rad.

2012-02-20 21:18:11