Løpskraft og løpsglede

Super respons på helgeprogrammet. Vi registrerer storløping innendørs og treningsglød av beste merke.

Kjempemessig fremmøte på treningene både lørdag og søndag. De løpsglade står sammen og gjennomfører tøff trening med brede smil. Fjellgeiter og treningssugne løpere fra Varegg Team Melkesyre er alvorlig på offensiven fra starten av det nye året.

I Leikvang Friidrettshall kjente Tom Skjæråsen at beina fungerer igjen, og Jonas Gjesdal viste styrke med tøffe avslutninger og nye bestenoteringer både på 800 og 1500 meter.

Bare brede smil etter hard økt i Fløysvingene. Aldri før har vel en Vareggtrening vært dekket så grundig av fotograf. Er du venn med Varegg Ski/Friidrett på Facebook kan du se hvem som henger over gjerdene i pausen.

Søndag markerte denne gjengen "girlpower" ved foten av Ulriken. John Arild og Mats Andersen samlet et stor gjeng ved Badstuen klokken 11.00. De fikk seg en fin fjelltur i solskinnet over tåken.

Jonas imponerte med kontrollert løping og kraftfull avslutning på lørdagens 1500 meter i Leikvang Friidrettshall.

alt

Søndag var løpingen på 800 meter også fra øverste hylle. 2.01.07 er ny bestenotering. Fjorårsvinneren i Ungdomsmesterskapet, Mathias Engevik var først over mål, men kan ikke føle seg trygg.

alt

Tom var tilbake i piggsko og gjennomførte 800 meteren i fin stil.

alt

Han hadde i tillegg krefter til en runde med håndbak etter løpet.

2012-01-09 07:51:24