KM-medaljer og klassiske lørdagsøkter

Terrengløperne viste fine takter på Stord, mens de hjemmeværende herjet i Fløysvingene og Isdalen.

En seiglivet forkjølelse mer enn halverte Vareggs tropp til kretsmesterskapet i terrengløp. Dermed måtte Magnus Vonen og Odd-Anders Grimsbø stå opp mot konkurrentene uten det vanlige trykket fra et stort knippe skarpe klubbkamerater. De to guttene greide seg imidlertid med glans. Magnus gjenskapte tidligere oppvisninger i stor terrengløping. Han viste konkurrentene ryggen fra start og holdt et litt arrogant grep på tetposisjonen helt til målgang. Odd-Anders gikk litt mer reservert til verket. Han jobber med å finne den rette tilnærmingen til 3000 meter distansen. Dagens forsøk så ut til å fungere og holdt til sølvmedaljen.

Motbakkeentusiastene var som regelen sier, i Fløysvingene fra klokken 11. Innsatsen og humøret var like inspirerende som varmen fra vårsolen. Dermed var det mange som fikk inn et lite forsprang på bakkeoppmann Bjarne som denne lørdagen satt jobbfast i København.

I Isdalen var det også konsentrasjon og kondisjonsgivende trøkk i treningen. Pål Sulesund fikk servert sin favorittøkt, og han responderte med gjennomføring av høy klasse. Coach Andersen var tilbake i treningsgruppen og forlot Isdalen med et lurt smil.

Dagens oppfordring til alle gladløpere: Rydd klar kommende torsdag og meld deg på terrengstafetten!

Odd-Anders ligger godt frempå i starten

Odd-Anders viser at han følger "hands low" - prinsippet

alt

Blide terrengløpere på vei hjem fra den store øyen i sør

alt

Tydelig at denne karen har noe på gang!

2012-03-25 08:28:33