Heftig helg for motbakkeløperne

Lørdag er det "Fanaråken Opp" . Søndag arrangeres NM for motbakkeløpere i Rosendal.

Lørdag 11. august inviterer Il. Fanaråk til den 10. utgaven av "Fanaråken Opp". Ifølge motbakkeguru Christian Prestegård skal løpet være noe av det ypperste som tilbys seriøse motbakkeløpere og friluftshungrige mosjonister. Til Fanaråken kan han friste med masse frisk luft i fantastiske omgivelser. Målgangen er over 2000 meter høyere enn havets overflate. I startfeltet som legger ivei fra Turtagrø klokken 11.00 finner vi syv sprekinger fra Varegg: Vibeke og Bjarne Ludvigsen, Ketil Ola Skjelvan, Øyving Fossøy, Monica og Haakon Schrøder samt Nancy Sommer.

Søndag stiller en interessant kontingent Vareggløpere til NM-start. Arrangørene i Rosendal gleder seg stort. De kan fortelle følgende:  Fjell og motbakkeløpet TV 2 Rosendal NutenOpp er eitt elite- og mosjonsløp for heile familien i baroni-bygda Rosendal i Kvinnherad kommune. I 2012 blir TV 2 Rosendal NutenOpp arrangert for sjuande gong, og i år er NM, NECON motbakkecup- og VM-uttak innlagt i løpet! Som alltid byr vi på flotte premiar. Premiar til ein samla verdi av nær kr. 120 000. Mellom anna, mange flotte uttrekkspremiar til deltakarar i tur / mosjonsklassen. 

Evigunge John Arild Andersen er kaptein på det sterke Varegglaget. Han har gjort de siste forberedelsene sammen med Jonathan og Antoanella Confortola Wyatt. De to meritterte motbakkeløperne har nytt godt av gjestfriheten som rår på Eidemarken. Ryktene kan fortelle at de til gjengjeld har delt sine beste konkurranse- og treningstriks med Vareggveteranen. 

Stian Hovind-Angermund angriper fra en flott femteplass i Motbakkecupen. NM-løpet er siste runde i årets motbakkecup og arrangøren melder at stillingen i herreklassen etter fem av seks løp:

1. Thorbjørn Thorsen Ludvigsen, BFG-Fana, 480p (5 løp)
2. Torstein Tengsareid, Skjalg IL, 405p (5 løp)
3. Tomas Bereket, Larvik Turn, 390p (4 løp)
4. Johan Bugge, Eidsvåg Il, 350p (4 løp)
5. Stian Hovind-Angermund, Varegg, 345p (5 løp)
5. Jann Olav Tjønneland, Viksdalen IL, 345p (6 løp)

Vi regner med at flere av Vareggløperne vil være med å kjempe om NM medaljer. Lars Olaf Haaheim skal til Rosendal for å forsvare NM-tittelen fra 2011

2012-08-09 13:50:47