Hardhauser i Haugesund

Magnus Vonen og Tom Skjæråsen benyttet Pinsen til å sette personlige rekorder. Jonas Gjesdal viste også løping av godt Vareggmerke.

Mailekene på Haugesund stadion gav en smak av sommer og forseringer av ypperste merke. Magnus Vonen viste kampvilje fra øverste hylle på 600 meter. Han hadde lenge initiativet vis a vis sin harde konkurrent Knut. Knut kom imidlertid rutinert og hardt på ut av siste sving, men Magnus slo tilbake på oppløpet. To ganger greide Varegg-gutten å komme ajour, men ved passering målstreken var han kommet til kort. Ypperlig innsats og perser på 1.44-tallet av begge guttene. 

alt

Magnus gir på det han har

Tom har slitt litt på trening de siste ukene. Lørdag gikk han til 800 meter-oppgaven uten reservasjon. Offensiv løping fra start til mål. Lenge i tet og svært uvillig til å la utfordrerne få fronten. Kreftene holdt ikke helt inn, men pers med 2.04.97 er prima, og en bekreftelse på at årsmålene er innenfor rekkevidde.

alt

Vanskelig å få tatt bilde av Tom i fart. Her ligger han medtatt, men fornøyd.

Jonas løp også 800 meter. 16-åringene var ikke i det samarbeidsvillige hjørnet i sommervarmen. Start fra strek istedet for i delte baner, gjorde også sitt til at åpningsfarten lignet mer på en 3000 enn på 800 meter. Etter en rolig førsterunde bedret tempoet seg utover i finalerunden. Jonas var våken og godt med til lagt inn på oppløpssiden. De tre første guttene noterte seg for tider på 2.04-tallet. Vareggløperen sist av disse med 2.04.85.

Resultatlister fra Mailekene finner du her

alt

Spent stemning før 16-åringene skulle ut i duell på 800 meter

God steming i sommerværet på Haugesund stadion. Varegg-guttene flankert av Aleksander Lie og Lasse Fredheim

alt

Konkurrenter og kamerater - Knut og Magnus

"Varegg test team" satte fart og farge på avslutningsdistansen lørdag, 1000 meter stafett

2012-05-28 19:01:46