God Vareggdeltakelse i Knarvik

bIMG_9489_KaareHansen Mange Vareggere i aksjon lørdag og søndag i Knarvik.


Lørdag var det duket for halvmaraton i den 30. utgaven av Knarvikmila.Knarvikmila har ballet på seg med mange ulike arrangement i løpet av helga, slik at det skal være noe for alle; Ungdomsløp med tidtaking, knøtteløp for de minste, minimila for barneskolebarn, og 5, 10km og halvmaraton for alle som vil.

Lørdag var det altså halvmaraton, og Kåre Hansen representerte Varegg fra startstreken. Kåre gjorde et meget solid løp med tiden 1:21:52. Det holdt til 9. plass i meget celebert selskap. De mest celebre forsvant iløpet av løpet, men likevel! Kåre fikk hilst på sitt, og mange andres idol, Haile Gebrselassie før han måtte bryte løpet og returnere til Etiopia for å rekke begravelsen til landets avdøde president. Alemayehu støttet Knarvikmila ved å være tolk og følgesvenn for den Etiopiske delegasjonen og kjørte blant annet Haile til flyplassen. Kåres målsetting videre er Berlin maraton, og det ser ut som han virkelig er i rute.

Nancy Sommer stilte også, og løp forsåvidt veldig bra målt etter objektive standarder. Selv er hun nok ikke helt fornøyd med 1:37:17, som er noen minutter bak der vi er vant til å se henne. Men vi er sikre på at Nancy finner tilbake til den formen hun ønsker å være i.

Søndag var det 5km og 10km. Vi har ikke registrert Vareggere på 5-kilometeren, men på 10km var det flere. Best var Alemayehu Sitotaw med den fine tiden 34:32 som holdt til 7.plass av 550 deltakere. Bak fulgte Trygve Andresen på 36:09 og 15.plass. Geir Lindberg sprang inn på 43:15 og en 81.plass. I kvinneklassen finner vi Kjersti Asora Sveen med 53:11 som holdt til 68.plass i kvinneklassen.

Haile_Alemayehu

Alemayehu har jobben med å ta vare på løpslegenden mens han er i Bergen. Det ser ut til å ha gått veldig greit, for Etiopieren virker å trives og kom tilbake i år etter fjorårets suksess. Vi satser på å få se han igjen til neste år.

2012-09-03 16:08:22