Gnistrende avslutning på Gneistspelen

Mye flott friidrett på Fana Stadion denne helgen. Vi har også fått gladmeldinger fra Isdalen og Stokksel.

.

Gneistspelen ble innledet med 1500 meter på fredag. Her satte Torjus Raa farten i kveldens sprekeste heat. Han hadde tankene på KM lang i orientering og steget ut etter at harejobben var levert. Derfra og inn var det opp til Jonas Gjesdal å forsvare Vareggfargene. Han løp inn til tredjeplass og ny pers på 4.12.09.

Torjus i tet

Jonas i rygg på Osterøys lovende mellomdistanseløper Trygve Mjelde

Lørdag var Magnus Vonen på farten. Han feide gjennom en 600 meter på flotte 1.41.59.

Energiske Magnus halveis på 600 meteren

Premiepallen i gutter 13

Søndags finale var 800 meter for gutter 15 til 19 år. Her var både Jonas Gjesdal og Tom Skjæråsen aktivt med på å gi de fremmøtte stor underholdning. Jonas gikk resolutt til tet fra start. Tom markerte en utvalgt løper fra arrangørklubben. Jonas holdt posisjonen i front og brukte de siste 200 meterne til å dra ifra. Slutt-tiden ble pene 1.59.97. Tom avanserte også på sisterunden. Han løp inn til en sterk fjerdeplass i heatet, seier i klasse gutter 17 år og tiden 2.04.64.

Jonas setter farten på det kjempestore 800 meter-feltet

altEn fornøyd Tom på toppen av pallen

Christina Ellefsen Hopland var også tilbake på banen denne helgen. Hun fikk bare vist glimt av sin fryktete kapasitet. Beina var fortsatt litt tunge etter en sommer med mange treninger variert terreng - Myrkdalen, Vidden og Spansketrappene.

Christina praktiserer foreløpig en mer avslappet startteknikk enn de andre jentene.

Christina følges tett av konkurrentene i jenter 15 år

Du kan lese mer om oppgjørene i Gneistspelen på Kondis.no. Her har magasinets stjernefotograf mange fine bilder å by på. Resultater fra begivenheten finner du hos Il. Gneist.

Fra avisen Hordaland har vi fått informasjon om motbakkeløpet "Stokksel Opp". Løpet hadde ikke trukket til seg massene, men et par motbakkeløpere av ypperste merke var på plass.

Kjetil Dyrvik og Knut Grove strammer seg opp for en ukjent fotograf

Fra treningsgruppen som herjer i Isdalen hver lørdag kom det denne gangen melding om at forholdene var tunge grunnet store nedbørsmengder. Gledelig var det imidlertid å ha Rolf Sælen tilbake. Det samme sies også om formutviklingen til Pål Sulesund.

2012-08-26 17:44:52